Használd ki szaktudásunkat és alkossuk meg közösen a tökéletes pálinkádat!
Miért bérfőzés, ha az otthonfőzés olcsóbb? – tehetjük fel a kérdést. A válasz egyszerű. A párlat minőségét nagyban befolyásolja az elő- és az utópárlat leválasztása a kellemes középpárlattól. Mivel ezek mennyisége a középpárlat arányában kicsi és változó, a kis kapacitású otthoni berendezéseken az elválasztás véletlenszerű és bizonytalan. Sok kellemetlen és káros vegyület kerülhet a pálinkába, melyek a minőséget és az egészségünket is rombolhatják. A próbacsappal felszerelt berendezéseink tökéletes elválasztást tesznek lehetővé.
A bérfőzés mellet szóló másik érv a rézfelület. A réz elősegíti az aromakomponensek kialakulását, feldúsulását. Minél nagyobb a rézfelület, annál finomabb lesz a párlatunk. Ez otthoni berendezéseken nehezen megvalósítható.
Fontos kiemelni, hogy a saját pálinka nem attól lesz saját, hogy valaki maga főzi. A gyümölcsválasztáson, és annak cefrézésén nagyon sok múlik. Ez mindenkinek a saját munkája. A lepárlás megfelelő szaktudású, képzett főzőmesterrel pedig meg tudja koronázni a jól végigkísért otthoni cefrézést.
A minimális, önállóan főzhető cefremennyiség 100 liter, az ideális pedig 200 liter.
Add meg a cefre fajtáját és mennyiségét! Többféle cefre esetén felsorolásszerűen szükséges megadnod a a fajtákat!
Jelöld meg azt is, hogy mikor szeretnéd leadni, valamint hogy meg szeretnéd-e várni és végignézni a főzést! Az általad preferált időponton felül legyél szíves egy másik alkalmas időpontot is megjelölni, így nagyobb eséllyel tudunk olyan időpontot biztosítani, ami ideális a számodra.
A megadott elérhetőségeiden kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.