A Te gyümölcsöd ötvözve 1 Csepp technológiávalBÉRFŐZÉS

Használd ki szaktudásunkat és alkossuk meg közösen a tökéletes pálinkádat!

Bérfőzés berendezés

1 Csepp a bérfőzés mellettBÉRFŐZÉS VAGY OTTHONFŐZÉS?

Miért bérfőzés, ha az otthonfőzés olcsóbb? – tehetjük fel a kérdést. A válasz egyszerű. A párlat minőségét nagyban befolyásolja az elő- és az utópárlat leválasztása a kellemes középpárlattól. Mivel ezek mennyisége a középpárlat arányában kicsi és változó, a kis kapacitású otthoni berendezéseken az elválasztás véletlenszerű és bizonytalan. Sok kellemetlen és káros vegyület kerülhet a pálinkába, melyek a minőséget és az egészségünket is rombolhatják. A próbacsappal felszerelt berendezéseink tökéletes elválasztást tesznek lehetővé.

A bérfőzés mellet szóló másik érv a rézfelület. A réz elősegíti az aromakomponensek kialakulását, feldúsulását. Minél nagyobb a rézfelület, annál finomabb lesz a párlatunk. Ez otthoni berendezéseken nehezen megvalósítható.

Fontos kiemelni, hogy a saját pálinka nem attól lesz saját, hogy valaki maga főzi. A gyümölcsválasztáson, és annak cefrézésén nagyon sok múlik. Ez mindenkinek a saját munkája. A lepárlás megfelelő szaktudású, képzett főzőmesterrel pedig meg tudja koronázni a jól végigkísért otthoni cefrézést.

MIÉRT AZ 1 CSEPP?

https://1csepppalinka.hu/wp-content/uploads/2021/02/icon_nr_gyumolcs-e1613547308114.png

Értékarányos árak

  • 1 liter 50 %-os párlat elkészítését gyümölcscefre esetén 2 400 Ft + ÁFA díjért vállaljuk.
  • Az energiaárak drasztikus emelkedése miatt alacsony kihozatal esetén minimum díjat kell fizetni, melynek mértéke 10 000 Ft + ÁFA
  • Technikai okok miatt szőlőtörkölyt, és csonthéjas magot tartalmazó cefrét nem veszünk át, azok lepárlását nem vállaljuk.
  • Ingyenes cefrézési tanácsadással szolgálunk mindenkinek, aki megkeres bennünket.
https://1csepppalinka.hu/wp-content/uploads/2021/02/icon_nr_quality-e1613547499682.png

Bizonyított szakértelem

  • A főzést azokon az aromatornyos berendezésen végezzük, amin már 43 Champion díjas pálinka, köztük 2015. és 2019. években „Magyarország legjobb pálinkája” készült.
  • Ha szeretnéd, végignézheted cefréd lepárlását, így saját orroddal győződhetsz meg arról, hogy csak az odaillő dolgok kerülnek a párlatba.

KÉRJ IDŐPONTOT!

Bérfőzési szolgáltatásunkat legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével tudod igénybe venni, de természetesen telefonon is jelentkezhetsz.

A minimális, önállóan főzhető cefremennyiség 100 liter, az ideális pedig 200 liter.

Add meg a cefre fajtáját és mennyiségét! Többféle cefre esetén felsorolásszerűen szükséges megadnod a a fajtákat! 

Jelöld meg azt is, hogy mikor szeretnéd leadni, valamint hogy meg szeretnéd-e várni és végignézni a főzést! Az általad preferált időponton felül legyél szíves egy másik alkalmas időpontot is megjelölni, így nagyobb eséllyel tudunk olyan időpontot biztosítani, ami ideális a számodra.

A megadott elérhetőségeiden kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.