BÉRFŐZÉS

Miért bérfőzés, ha az otthonfőzés olcsóbb?

Tehetjük fel a kérdést. A válasz egyszerű. A párlat minőségét nagyban befolyásolja az elő-, és az utópárlat leválasztása a kellemes középpárlattól. Mivel ezek mennyisége a középpárlat arányában kicsi és változó, a kis kapacitású otthoni berendezéseken az elválasztás véletlenszerű és bizonytalan. A próbacsappal felszerelt ipari méretű berendezések (gyakorlott főzőmester által) tökéletes elválasztást tesznek lehetővé. A bérfőzés mellet szóló másik indok a rézfelület. A réz elősegíti az aromakomponensek kialakulását, feldúsulását. Minél nagyobb a rézfelület, annál finomabb lesz a párlatunk. Ez otthoni berendezéseken nehezen megvalósítható.

Fontos kiemelni, hogy a saját pálinka nem attól lesz saját, hogy magunk főzzük. A gyümölcsválasztáson, és annak cefrézésén múlik minden. A lepárlásnál már csak rontani lehet a minőségen.

Miért az 1 Csepp?

Ingyenes cefrézési tanácsadással szolgálunk mindenkinek, aki megkeres bennünket. A főzést azon az aromatornyos berendezésen végezzük, amin már 10 Champion díjas pálinka, köztük 2015. év „Magyarország legjobb pálinkája” készült. Ha kívánja, végignézheti cefréjének lepárlását. Saját orrával győződhet meg arról, hogy csak az odaillő dolgok kerülnek a párlatába. A minimális cefremennyiség 160-180 liter.

Áraink

1 liter 50 %-os párlat elkészítését 1.100 Ft + áfa díjért vállaljuk.
Ezen felül meg kell fizetni a kedvezményes jövedéki adót, amelynek mértéke 1 liter 50 %-os párlatra vetítve 835 Ft.
Semmiféle egyéb díjat (üstdíj, feltöltési díj, energiadíj) nem alkalmazunk.

Használja ki szaktudásunkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot!