1 Csepp kikapcsolódásPÁLINKAKÓSTOLÓ

Kóstolj bele a pálinkakészítés világába, és emeld mesteri szintre a pálinkafogyasztás élményét! Tarts nálunk csapatépítést, látogass el a barátaiddal, családoddal vagy üzleti partnereiddel főzdénkbe!

https://1csepppalinka.hu/wp-content/uploads/2021/01/TGZ_4923.jpg

1 Csepp festői környezetbenKÓSTOLÓPROGRAM A TÖKÉLETESSÉGÉRT

Az 1 Csepp Pálinkaház Magyarország egyetlen természetvédelmi területen elhelyezkedő pálinkaháza. A jellegzetes Fertő-parti környezetben létrehozott látvány-pálinkafőzdénk családias hangulatban ötvözi a 110 éves autentikus épület méltóságát a modern feldolgozó technológiával.

Kóstolóprogramjainkon a látogatókat bevezetjük a pálinkakészítés rejtelmeibe. Habár Magyarországon sokan rendelkeznek pálinkafőzési alapismeretekkel, rengeteg újat tanulhat bárki, hiszen jelentős különbségek vannak a készítés módjában. A látogatás során elmondjuk és megmutatjuk, nálunk hogyan történik a feldolgozás, és mit teszünk azért, hogy gyümölcsillatokat, ízeket visszaadó kellemes párlataink évek óta a pálinkafőzés élvonalába tartozzanak. 

A kóstolók során kizárólag minősített, érmes pálinkákat töltünk a poharakba. Kínálatunkban olyan különlegességek is megtalálhatók, melyek máshol nem érhetők el. A Champion díjas, és aranyérmes pálinkáink közül szakszerűen összeállítjuk kóstolósorainkat, de természetesen figyelembe vesszük vendégeink egyedi kívánságait is.

Koccintunk

VÁLASZTHATÓ CSOMAGOK

A kóstolópálinkák mennyisége 2 cl.

https://1csepppalinka.hu/wp-content/uploads/2021/03/cseppentes_5.png

KIS CSEPPENTÉS

5-féle érmes pálinka
Gyártási folyamat bemutatása
Időtartama: cca. 1,5 óra
A kóstoló ára: 7 500 Ft / fő
https://1csepppalinka.hu/wp-content/uploads/2021/03/cseppentes_10.png

NAGY CSEPPENTÉS

10-féle érmes pálinka
Gyártási folyamat bemutatása
Időtartama: cca. 2,5 óra
A kóstoló ára: 11 000 Ft / fő

REGISZTRÁCIÓ FŐZDELÁTOGATÁSRA

A főzdelátogatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A „Kis cseppentés” választása esetén pogácsa is igényelhető, míg a „Nagy cseppentés” kóstolóhoz helyi termékekből álló hidegtálas étkezést is lehet kérni. Ezt a Tornácos étterem készíti vendégeinknek.
A pogácsa ára: 1 400 Ft / fő
A hidegtál ára: 4 000 Ft / fő

Kóstolókat 6-20 fős társaságok részére tudunk lebonyolítani a Pálinkaházban, de mód van arra is, hogy kérésre tetszőleges helyszínre kitelepüljünk. Több napos környékbeli program esetén szívesen adunk ötleteket a szállásfoglaláshoz.

Legyetek szívesek az űrlapon minden igényt jelölni. Kollégáink felveszik Veletek a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban.