Felhasználási feltételek

A honlapon  található anyagok üzleti célú felhasználásához az 1 Csepp Pálinke Kft. előzetes, írásbeli, kifejezett engedélye szükséges.

A honlapon szereplő anyagok akár részben vagy egészben történő átvétele és közzététele kizárólag az 1 Csepp Pálinkára történő hivatkozással engedélyezett.

Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, grafikai elem, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Az idézéshez nem szükséges külön engedély, azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén forrás megjelöléssel, link elhelyezéssel kell rámutatni a honlap megfelelő oldalára.

*Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a Büntető törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Képek felhasználása

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Egyéb

Tilos a honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.

Tilos a honlap tartalmát és grafikai elemeit kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben közlési engedélyt szeretne kérni, itt megteheti!