„A pálinka az egyik legérdekesebb dolog az életemben. Tele van kihívásokkal, lehetőségekkel. Bízom benne, hogy sikereinkkel igazolni tudjuk, szerepünk van ebben a csodálatos világban.”
„A pálinka az egyik legérdekesebb dolog az életemben. Tele van kihívásokkal, lehetőségekkel. Bízom benne, hogy sikereinkkel igazolni tudjuk, szerepünk van ebben a csodálatos világban.”
Közös hobbink kovácsolt össze minket, és indított el a pálinkakészítés útján. Pálinkafőzdénknek az 1913-ban épült „Masinaházat” újítottuk fel Hegykőn, a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. Családias környezetben ötvöztük a pálinkafőzéshez fűződő hagyományokat a legmodernebb technikával. Látványfőzdénk 2014-ben megkapta a „Fertő-táj legszebb háza” elismerést. A vállalkozásunk mára jelentősen túlnőtt a hobbi kategórián. Pálinkáink nemcsak az igényes regionális vendéglőkben találhatók meg, hanem hírneves budapesti éttermekben, bárokban is.
„Az életünk nagyon vidám pillanatokkal színesedett, amióta ráleltünk a pálinkakészítésre. Minden gyümölcs feldolgozása új izgalmat, türelmetlen várakozást, majd a végén elégedett hátra dőlést jelent számomra.”
„Az ízek rabjaként ezerszer meggondolom, mit gurítok le a torkomon. Az 1 Csepp pálinkákkal azonban mindig biztosra megyek: segít, ha rossz a hangulatom, bátorít, ha jól érzem magam, és irányt mutat, ha semmihez sincs kedvem.”
„Az ízek rabjaként ezerszer meggondolom, mit gurítok le a torkomon. Az 1 Csepp pálinkákkal azonban mindig biztosra megyek: segít, ha rossz a hangulatom, bátorít, ha jól érzem magam, és irányt mutat, ha semmihez sincs kedvem.”
„Hogy mit jelent az életemben a pálinka? Alázatot, őszinteséget, életérzést, kreativitást és nagyon sok barátságot. A sok izgalmával és örömével szinte megunhatatlan történet.”
„Ez a szakma lehetővé teszi számomra a változatos munkavégzést a gyümölcsfeldolgozástól a kereskedelmi-, vagy bérfőzésen át, a jövedéki ügyintézésen keresztül, egészen a kóstolóprogramok tartásáig. A legnagyobb kihívás, amikor mindezt egyszerre kell abszolválni. De hát ez a szép benne!”
„Ez a szakma lehetővé teszi számomra a változatos munkavégzést a gyümölcsfeldolgozástól a kereskedelmi-, vagy bérfőzésen át, a jövedéki ügyintézésen keresztül, egészen a kóstolóprogramok tartásáig. A legnagyobb kihívás, amikor mindezt egyszerre kell abszolválni. De hát ez a szép benne!”
„A hobbim a munkám. Sommelierként az életem hangsúlyos része a kóstolás, az ízek világának felfedezése. A munkám során – ezt az izgalmas tevékenységet is alkalmazva – igyekszem napról-napra, a sokéves értékesítési tapasztalatomat felhasználva az 1 Csepp Pálinka ismertségét növelni.”