WebshopBüszkeségErre iszunk! – a Cseppekben az igazság

Már az is elég indok lenne az ünneplésre, hogy elkészült új weboldalunk, ahol vendégeink még egyszerűbben rendelhetik meg kedvenc cseppjeiket. Nemcsak erre iszunk azonban most, hanem Rátok is, akik napról napra biztosítotok minket arról, hogy van értelme annak, amit csinálunk, szeretitek a pálináinkat.

Sokan (köztük mi is) próbálnak tényszerűen, részrehajlás nélkül gondolni magukra, eredményeikre, illetve vállalkozásukra. Tudjuk jól, hogy ez kudarcra van ítélve, hiszen az egót nem lehet kizárni a rendszerből. A weboldalakat böngészve nagyon frappáns, ütős bemutatkozásokkal lehet találkozni. De lehet-e hitelesebb bármi annál, amit a vállalkozástól független, neves szakemberek nyilatkoznak a témában? Már azt is elismerésnek vettük, hogy a pálinkás, illetve a gasztronómiai szakmában megszólított szaktekintélyek természetesnek vették, hogy vállalva a nevüket, az oldalunkon megosszák a rólunk megfogalmazódott gondolataikat. Az eddig elért eredményeink közül talán ezek a gondolatok a legértékesebbek.

Ezért úgy gondoltuk, debütáló blog bejegyzésünket is ennek szenteljük. Álljon itt tehát kommentár nélkül sok-sok szép szó azoktól, akiknek a munkáját mi is rendkívül nagyra tartjuk. 

 

„Ha Sopron irányába visz az utam… valahogyan mindig Hegykő felől megyek. Mind1-ik cseppje ajándék!”

Angermann László – Onyx Restaurant, Head Sommelier, Magyar Sommelier Bajnok (2018.)

 

„Első találkozásom az 1 Cseppel szerelem volt első látásra. 12 ízt kóstoltam és egyik ámulatból estem a másikba. Állandó, magas minősége és eleganciája miatt azóta is nagy rajongója vagyok az 1 Csepp Pálinkáknak. Megéri minden Csepp-jét (megkóstolni)!”

Bitai Gergely, Sommelier

 

„Van az életemben az az 1 Csepp, amihez képest a legszebb gyémánt is csak egy koszos széndarab.”

Czinege Tamás, Gastro Showman

 

„Azt tartják a szerelemgyerekekről, hogy nagyon szépek. Ilyen az 1 Csepp Pálinka is. Volt szerencsém az indulástól figyelemmel, és persze sok kóstolással kísérni a fejlődést. Minden termékben jelen van a Tulajdonosok elkötelezettsége. Az 1 Csepp Pálinka az, amikor jó emberek, jó dolgokat csinálnak.”

Gendur András – La Perle Noire Restaurant and Lounge, Társtulajdonos

 

„Utánozhatatlan ízvilág, kiváló szakértelem, igazi magyar minőség, mindez már egy csepp pálinkában érezhető. Minden ízében prémium márka. Nálunk már bizonyított.”

Jakus Kornél – Donautica Hotel & Restaurant, Étteremvezető

 

„Az 1 Csepp Magyarország talán leginnovatívabb pálinka- és párlatmanufaktúrája. Rendkívül letisztult és felismerhető stílussal rendelkeznek, kifejezett, elképesztően aroma- és ízgazdag tételeket alkotnak, melyek termőterület és a születésük történetét is magukban hordozzák!”

Kielmayer Kristian – DipWSET, Bor- és Párlatszakértő, nemzetközi párlatverseny bíráló

 

„Az 1 Csepp Pálinkáról először mindig a madárcsicsergéstől hangos idilli környezet jut eszembe, aztán a szemet gyönyörködtető Müller desztilláló berendezések. Láttukra az ember nem is feltételezheti, hogy a kifolyó cseppek nem nyújtanak magukkal ragadó élményt. Elfogultságmentesen mondhatom, hogy az 1 Csepp pálinkákban a gyümölcs illókomponensei és a szaktudás ötvöződnek, felejthetetlen ízvilágot alkotva.”

Dr. Kun Szilárd – Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Egyetemi docens

 

„Én mindig is hittem abban, hogy egy termék mögött az emberi értéket is érezni kell. Ez csak úgy megy, ha abban minimum egy csepp szenvedély is van. Hát itt van, és nem csekély! Barátként végig éltem ezt a fantasztikus utat, amit megtettetek és örülök minden sikerüknek.”

Luka Enikő – Luka Pincészet, Tulajdonos

 

„ELHIVATOTTAK! Nevük összeforrt a minőséggel. Sok mindent elárul róluk, hogy még nem is állt a főzde, de már Champion díjat nyertek az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen.”

Mihályi László – Pálinka Nemzeti Tanács, Elnök

 

„Mint ízekkel dolgozó szakember, mindig is imádtam elmélyedni az aromákban és ízjegyekben. Az 1 Csepp pálinkák számomra lenyűgöző élményt adtak. Náluk értettem meg először a pálinka lényegét és értékét. Tiszta gyümölcsök érződnek ki minden kortyban, bántó vagy tolakodó alkoholos körítés nélkül.”

Molnár Attila – One Eleven, Kávészakértő / Pörkölő Mester, Négyszeres Magyar Barista Bajnok

 

„Számomra a gasztronómia az alapanyag maximális tiszteletéről szól. Minden zöldség, gyümölcs vagy hús megérdemli azt, hogy kihozzuk belőle a lehető legjobbat. Ugyanezt a mentalitást érzem az 1 Csepp csapatán is, és ettől különleges minden cseppje.”

Pallag Dávid – Rutin Gasztrolubickoló, Tulajdonos / Chef

 

„Hihetetlen jó fej csapat! Rendkívül nagy alázattal és szaktudással készítik el termékeiket, minden egyes Csepp igazi kincs. Szerencsés vagyok, hogy évfolyamtársaim voltak a fiúk.”

Nyúlné Dr. Pühra Beáta – Nyakas Pince Zrt., Borászati vezető

 

„A tudás befogadásának lelkiállapota az alázat, módja az átélés, a megtapasztalás. Elkötelezett kitartásuk, a szakma és az állandó tanulás iránti tiszteletük a legjobbak közé emelte őket.”

Takács László – Quintessence Pálinkaverseny, Versenyigazgató

 

„Az 1 Cseppről nekem az jut eszembe, hogy ők aztán nem sajnálták az időt és energiát arra, hogy fölényesség nélkül, az alapoktól megtanulják a szakmát, elsajátítsák annak elméletét. Komolyan vették a pálinkát az elejétől fogva. Ezzel példát mutattak a pálinkás szakmának.”

Dr. Temesi Ágoston – Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Egyetemi oktató

 

„Én elsősorban a sokfajta (nem is akármilyen) szőlőpálinkájukért kedvelem az 1 Csepp Pálinkát. Nem mellesleg a két tulajdonos – Tibi és Zsolti – tök jó fejek. Vendégszerető, jókedvű arcok, akikkel mindig élmény összefutni, mondjuk egy gasztro-fesztiválon…”

Tüű Péter – Laurel Budapest, Head Sommelier, Kétszeres Magyar Sommelier Bajnok (2017., 2019.)

 

Köszönjük!